Κεντρική Σελίδα       Επικοινωνία
Μηχανογραφικό Δελτίο 2017

Μηχανογραφικό Δελτίο 2017

Από σήμερα Τετάρτη 21-06-2017, "άνοιξε" η ηλεκτρονική εφαρμογή μηχανογραφικού του Υπουργείου Παιδείας και οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έχουν πρόσβαση σε αυτήν, με τους κωδικούς τους που πρέπει να παραλάβουν από τα σχολεία τους, από την ηλεκτρονική διεύθυνση: https://exams.it.minedu.gov.gr

Επισημαίνεται ότι από τις 21-06-2017 οι υποψήφιιοι μπορούν να υποβάλλουν μόνο πρόχειρο Μηχανογραφικό Δελτίο και μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ, μπορούν να προβείτε στην τελική Οριστικοποίηση του Μηχανογραφικού τους Δελτίου.

Με την Οριστικοποίηση, το Μηχανογραφικό Δελτίο του κάθε υποψηφίου, αποκτά πλέον μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου και πρέπει να το εκτυπώσει ή/και να το αποθηκεύσει στον υπολογιστή του.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι μέσα στην προθεσμία υποβολής οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα αναίρεσης της οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού τους Δελτίου.

Δείτε: Δείτε επίσης τον Οδηγό Μηχανογραφικού 2017, το Ολοκληρωμένο Βοήθημα για το Μηχανογραφικό Δελτίο.

@1994-2020 Keystone
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του ekp.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο.