Κεντρική Σελίδα       Επικοινωνία

Το ekp.gr δίνει πολλές δυνατότητες προβολής σε εκπαιδευτικές μονάδες αλλά και σε όσους θα ήθελαν να προβληθούν στους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι θα αποτελούν το βασικό κορμό επισκεπτών του πόρταλ.

Οι δυνατότητες προβολής για τους ενδιαφερόμενους είναι οι εξής:

Α. Για εκπαιδευτικές μονάδες και για τρίτους που ενδιαφέρονται να προβληθούν στον κόσμο της εκπαίδευσης:

  • Με banner μεγέθους 120 * 60 pixels (σαν αυτά που υπάρχουν τώρα στην 1η σελίδα) ή σε πολλαπλάσια μεγέθη, στην πρώτη σελίδα, σε εσωτερικές σελίδες και σε σελίδες περιοχών π.χ. σε όλες τις σελίδες εκπαιδευτικών μονάδων ενός νομού ή στη σελίδα των φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης μιας πόλης (ή μιας συνοικίας στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τον Πειραιά).

Β. Για εκπαιδευτικές μονάδες καταχωρημένες στο ekp.gr:

  • Μέσω του Web Site σας για το οποίο θα υπάρχει link από το σημείο της καταχώρισης της εκπαιδευτικής σας μονάδας. Υπενθυμίζουμε ότι η καταχώριση αυτή και το link προς το Web Site είναι δωρεάν. Εάν δεν έχετε Web Site μπορούμε να σας το κατασκευάσουμε εμείς.
  • Στην περίπτωση που δεν έχετε και δεν θέλετε να δημιουργήσετε Web Site μπορούμε να παρέχουμε, με λογική χρέωση, μια δική σας ιστοσελίδα (με προκαθορισμένη δομή) στην οποία θα υπάρχει πρόσβαση με link από το σημείο της καταχώρισης της εκπαιδευτικής σας μονάδας στο ekp.gr.

Σύντομα θα βρείτε στο σημείο αυτό λεπτομέρειες για τον τρόπο και το κόστος προβολής σας στο ekp.gr.

Για πληροφορίες τηλεφωνήστε στα τηλέφωνα: 210-86.61.142, 86.61.159.


@1994-2024 Keystone
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του ekp.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο.

ΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΥΛΕΣ – ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ: ΓΡ. ΠΑΝ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Υακίνθου 15, Αθήνα, 11364, 210 86.61.142, info@keystone.gr, www.keystone.gr,
Αριθμός ΓΕΜΗ: 000001201000., ΑΦΜ: 092568078